Vízszűrők

A Cintropur vízszűrőket használhatják: háztartási vagy ipari szűrésre, városi vagy kútviz szűrésére, ¾”-tól 3”-ig, 1 m³/h-tól 50 m³/h-ig, 1-től 300 µ finomságig.

A Cintropur szűrők mechanikus úton vagy aktív szenes eljárással szűrik ki a részecskéket, illetve UV-vel csirátlanítja a vizet.

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

A CINTROPUR vízszűrő család tagjai a hidrociklon elvén működnek. A készülékek szűrőbetétei úgy vannak kialakítva, hogy a szűrőnek a fejrészébe csatlakoztatható végén egy lamellás áramlásterelő található. Ez biztosítja, hogy a készülékbe beáramló vizet a lamellák forgó mozgásra kényszerítsék. A forgó mozgás következtében a vízben található mechanikai szennyeződések a centrifugális erő hatására a szűrőház falához kerülnek. Így a szűrőház közepén található szűrőbetét felületére csak azok a szennyeződések kerülnek amelyek a kis méretüknél fogva nem rakódtak ki a szűrőház falához.

A szűrőház falához nyomódó szennyeződések a szűrőbetét alatt található szennygyűjtő térben ülepednek le. A leülepedett szennyeződések a készülék alján található lemosató furaton, csapon keresztül távolíthatóak el.

A CINTROPUR töltetes vízszűrő család tagjai (TE) a háztartás és az ipar területén ott alkalmazhatóak, ahol nincs nagy átáramló vízmennyiség. A készülékek töltete az eltávolítandó szennyeződés fajtájától, illetve a beadagolandó anyagtól függ.

A CINTROPUR® több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a vízszűrés területén.

A CINTROPUR® centrifugális szűrők széles skáláját kínálja a tiszta víz eléréséhez (szerelvények ¾ '' – 3 ''. Áramlási sebesség 1 – 50 m3 / h).

A cél a vízben szuszpendált szilárd részecskék (föld, homok, rozsda stb.) eltávolítása.

A CINTROPUR® kétszakaszos szűrési koncepciót kínál. Először, a beömlőnyílásból származó vízáram közvetlenül centrifugális mozgássá alakul, és kényszeríti a nagyobb részecskéket az alsó edénybe. A vízszűrés következő szakaszában a szűrőhüvelyben elhelyezett szűrőbetétek végzik a dolgukat, amely különböző finomságokban kapható, 5 és 300µ között.
Lenyűgöző és egyedülálló CINTROPUR® által biztosított nagy átfolyási sebesség és alacsony nyomásesés.
Az ökológiai és gazdasági szempontok figyelembevételével csak egy szűrőhüvely van, amelyet kb. 6 havonta kell cserélni.
Első osztályú, minőségi szintetikus anyagból készült, a CINTROPUR robusztus és megbízható.

Fő előnyei:

  • centrifugális hatás, amelyet a forgatás hoz létre
  • alacsony nyomásesés
  • állandóan magas áramlási sebesség
  • a szűrőbetétek finomságainak széles skálája
  • eldobható vagy mosható szűrőhüvely
  • ökológiai és gazdasági szűrési metódus
  • magas szakmai koncepció

Cégünknél nem csak a szűrők teljes skáláját, de az alkatrészeket is készletről kínáljuk.