Adatkezelési tájékoztató

Használati feltételek

WebShopunk használatakor Ön mint felhasználó, elfogadja az általános üzleti feltételeket. Az itt leírtak nem ismerete, elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.

A honlap bármely részének sokszorosítása, másolása, bármilyen kereskedelmi célú felhasználása tilos.

A WebÁruház üzemeltetője a HydroFLOW Magyarország Kft..

Az üzletfeltételeket a honlap üzemeltetője bármikor megváltoztathatja, de természetesen a már folyamatban levő ügyeket ez már nem befolyásolja. Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalunkat, úgy tekintjük, hogy az itt leírtakat tudomásul vette.

WebÁruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat, de a vásárláshoz a következő adatok megadása szükséges:

  • A Megrendelő neve,
  • szállítási címe,
  • számlázási címe,
  • telefonszáma és
  • email címe.

Ezek kizárólag olyan adatok, melyek szükségesek ahhoz, hogy a küldemény célba érjen, illetve amire a Számviteli Törvény kötelez bennünket. Cégünk ezen adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja át (kivétel azok az adatok, melyek a kézbesítéshez elengedhetetlenül szükségesek).

Adatvédelem

A Vásárlók megadott adatait kizárólag saját számlázásunkhoz és a kiszállításhoz használjuk fel. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvényben leírtaknak megfelelően járunk el.

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.minosegiviz.hu weboldalon található információk a HydroFLOW Magyarország Kft. tulajdonát képezik, ezen a honlapon összeállított tartalom, szerkesztett forma Cégünk tulajdona. Tilos Cégünk írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldalunkról származó információk, tartalmak, képek részben vagy egészben való tárolása, sokszorosítása, másolása, terjesztése.

Kárfelelősség korlátozása

A HydroFLOW Magyarország Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, közvetlen vagy közvetett következményekért, veszteségekért, költségekért, melyek az oldal használatából vagy valamilyen működési hiba folytán az oldal üzemzavarából keletkeznek. A WebÁruházon keresztül történő megrendelések nem tekinthetőek szerződésnek, igy amennyiben egy termék hiánytermék és ebből következően nem kerül kiszállításra (erről időben informáljuk), azért a HydroFLOW Magyarország Kft. felelősséggel nem tartozik.

A HydroFLOW Magyarország Kft. nem tesz semmilyen kötelezettségvállalást, jótállást, sem irásban, sem szóban a honlap működtetésére vagy az abban foglalt adatok, tartalom pontosságára vonatkozóan.

Elérhetőségeink

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek, Melinda u. 4.

0624516701 06309609356