Minőségi víz
Minőségi víztisztítás – vízszűrő, vízszűrőbetét webshop

Csap-, kút- és esővíz tisztítása – UV csírátlanító

A Cintropur szűrők ideális védelmet nyújtanak a kútvíz, az esővíz tisztítására és felhasználására, vagy fordított ozmózis vagy UV kezelés előtt. A szűrőhüvelyek tartománya 5, 10, 25, 50, 100, 150 és 300 mikron.

15% kedvezmény

minden készleten levő vízszűrőre, vízszűrő betétre

Kiemelkedő

szakértelem

Nettó 35 000 Ft felett DÍJMENTES szállítás

Megoldásaink a legkülönbözőbb vízminőségi problémákra

kemény víz
baktériumok, vírusok, gombák a vízben
f
biofilmes rendszerek
s
klóros víz
t
színes, szagos, „ízes” víz
_
szemcsés szennyeződések

Rólunk

Cégünk, a HydroFLOW Magyarország Kft. vízkezeléssel, vízszűréssel foglalkozik, annak minden területével. Vízszűrő, szűrőbetét, UV-csírátlanító forgalmazása.
Ügyfeleink főképpen vállalatok, közületek, vízművek, de kiemelkedő minőségű európai termékeink már elérhetőek a magán felhasználók számára is.

Termék kategóriák

Vízszűrők

Vízszűrő alkatrészek

Vízszűrő betétek

Méréstechnika

Cintropur centrifugális szűrés

Cintropur centrifugális szűrés

Két szűrési alapelv

Míg a szokásos centrifugális szűrők 5 mikron méretű részecskéket távolítanak el, addig az aktívszén-szűrők segítenek a szag, a klór, az ózon és a mikrooldószerek, például a peszticidek és más oldott szerves anyagok eltávolításában is.

Cintropur aktív szén kezelés

Cintropur aktív szén kezelés

Kollégáink szakemberek, akik bármilyen vízminőségi problémában a segítségükre lehetnek. Hívjanak Bennünket, hogy segíthessünk, hogy informálhassuk!

Vízszűrés

A CINTROPUR® márka mechanikai vízszűrőket kínál tiszta és enyhén szennyezett víz szűrésére. Magas minőségű szintetikus anyagból készül, a CINTROPUR szűrők alkalmasak az élelmiszer iparban és ivóvíz kezeléshez.

A CINTROPUR vízszűrőkben az egyedi CINTROPUR lapát a vízet megforgatja, amikor a szűrőtestbe áramlik. Mivel a víz nagy centrifugális erővel forog, a részecskék kifelé dobódnak a szűrőelemtől. Ezeket a nagyobb részecskéket az alsó tál alján gyűjtik össze, majd a megmaradó kisebb részecskéket a kiválasztott szűrő mikroméret szerint eltávolítja, amikor a víz áthalad a szűrőhüvelyen.

Minden egyes CINTROPUR szűrőedény tartalmaz egy lefolyócsapot, amely lehetővé teszi a nagyobb részecskék időszakos öblítését.

A cintropur vízszűrő széles körben használható ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági és lakossági létesítményekben a vízben lebegő szilárd részecskék (föld, homok, rozsda stb.) kiszűrésére.

Alkalmazások

Ipar:

Előszűrés vízlágyítókhoz és fordított ozmózisú berendezésekhez. A feldolgozó berendezések és szerszámgépek védelmére.

Mezőgazdaság:

Permetezőgépek védelme, mosóberendezésekben történő felhasználás, állatok ivóvizének szűrése.

Háztartás / lakóépület:

Esővíz szűrésére, víz újrahasznosításához, teljes ház vízszűrője kútvízhez.

Középületek: (szállodák, éttermek, iskolák stb.)

A vízvezeték-berendezések és az összes elektromos készülék (mosógépek, mosogatógépek, automaták stb.) védelme hálózati vízszűrőként.

vízszűrő

Fő előnyei:

 • Kettős szűrés (centrifugális áramlás a lapátnak és a szűrőhüvelynek köszönhetően)
 • Szűrés gyakorlatilag felhalmozódás nélkül
 • Lehetséges nyomásmérőt felszerelni a nyomásveszteség figyelésére (NW sorozat)
 • Alacsony nyomásesés
 • Magas és állandó áramlási sebesség
 • Széles választékú szűrő 5 és 300 mikron között
 • 100% szintetikus szűrő és nagy ellenállás
 • A tömítés garantált az O-gyűrű rendszernek köszönhetően
 • Gyors és egyszerű öblítés a leeresztő csapnak köszönhetően
 • A hosszú szűrőelem élettartam és a csereszűrő-hüvelyek könnyű beszerezhetősége.
 • Hosszú élettartam és könnyű az alkatrészek beszerezhetősége.
 • Alacsony karbantartási igény
víz szűrés

Vízszűrők, szűrőbetétek és kiegészítők

A CINTROPUR alacsony nyomású vízszűrők ideálisak háztartási, ipari és mezőgazdasági vízellátáshoz.

A CINTROPUR szűrők centrifugális mozgássá alakítják a lineáris vízáramot, és a nagyobb méretű részecskéket a több méretű szűrőhüvelyek szűrési képességének segítségével kicsapják az átlátszó szűrőtartályba.

A CINTROPUR® kétlépcsős alacsony nyomású vízszűrési technikát alkalmaz. Először a vízáramot közvetlenül centrifugális mozgássá alakítják, és a nagyobb részecskéket az alsó tálba kényszerítik. A szűrés következő szakaszát a szűrőhüvely segítségével érjük el, amely különböző finomságokban kapható, 5 és 300 μm között.

A CINTROPUR szűrők robusztus, megbízható és gazdaságos megoldás a mosógépek, öntözőrendszerek és minden egyéb készülék védelmére. A CINTROPUR aktívszén és ultraibolya fertőtlenítő egységekkel kombinálva nem csak ökológiai, de kedvező árú megoldás az eső-, a talaj- és a kútvíz szűrésére.

A maximális szűrést minimális áramlási korlátozással biztosítva a Cintropur vízszűrő eltávolítja az iszapot és az üledéket, és az aktívszén-szűrőkkel együtt kiküszöböli a rossz ízt és szagot.

Cintropur alacsony nyomású inline háztartási vízszűrők

A Cintropur kisnyomású házon belüli vízszűrők (NW18, NW25 és NW32) ideális védelmet nyújtanak a fúrt víz, az esővíz szűrésére és tisztítására fordított ozmózis vagy UV kezelés előtt.

 • Magas áramlási sebesség
 • Alacsony nyomásesés
 • Robusztus és megbízható
 • Kedvező árú
vízszűrés innováció

Cintropur háztartási vízszűrő rendszer: 6,5 m3 / h-ig

A Cintropur háztartási vízszűrők (NW18, NW25 és NW32) ideálisak a kútvíz, az esővíz szűrésére és tisztítására. A szűrőhüvelyek tartománya 5, 10, 25, 50, 100, 150 és 300 mikron

Cintropur ipari vízszűrők: 32 m3 / h-ig

A Cintropur inline ipari vízszűrők (NW500, NW650 és NW800) kiválóak ipari, lakossági és mezőgazdasági létesítmények számára a vízben lebegő szilárd részecskék (föld, homok, rozsda stb.) kiszűrésére. Ezek az alacsony nyomású vízszűrők tökéletesen illeszkednek az egészségügyi szerelvényekhez és a szerszámgépekhez, az öntözési (permetezési) berendezések szűréséhez, az állatok számára szánt víz szűréséhez, valamint az eső- és a kútvíz kiszűréséhez. A szűrőhüvelyek tartománya 5, 10, 25, 50, 100, 150 és 300 mikron

Telefon
Cím

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek
Melinda u. 4.

További információ
Tanúsítvány
Dun & Bradstreet tanusitvany