minosegiviz.hu
Akció

Webshop nyitási akciónk:
minden készleten levő termék 15% kedvezménnyel!

Kedvencünk

www.sydneyvdb.hu

Publikációk

Jogi nyilatkozat

Használati feltételek

WebShopunk használatakor Ön mint felhasználó, elfogadja az általános üzleti feltételeket. Az itt leírtak nem ismerete, elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.

A honlap bármely részének sokszorosítása, másolása, bármilyen kereskedelmi célú felhasználása tilos.

A WebÁruház üzemeltetője a HydroFLOW Magyarország Kft..

Az üzletfeltételeket a honlap üzemeltetője bármikor megváltoztathatja, de természetesen a már folyamatban levő ügyeket ez már nem befolyásolja. Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalunkat, úgy tekintjük, hogy az itt leírtakat tudomásul vette.

WebÁruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat, de a vásárláshoz a következő adatok megadása szükséges:

  • A Megrendelő neve,
  • szállítási címe,
  • számlázási címe,
  • telefonszáma és
  • email címe.

Ezek kizárólag olyan adatok, melyek szükségesek ahhoz, hogy a küldemény célba érjen, illetve amire a Számviteli Törvény kötelez bennünket. Cégünk ezen adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja át (kivétel azok az adatok, melyek a kézbesítéshez elengedhetetlenül szükségesek).

Adatvédelem

A Vásárlók megadott adatait kizárólag saját számlázásunkhoz és a kiszállításhoz használjuk fel. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvényben leírtaknak megfelelően járunk el.

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.minosegiviz.hu weboldalon található információk a HydroFLOW Magyarország Kft. tulajdonát képezik, ezen a honlapon összeállított tartalom, szerkesztett forma Cégünk tulajdona. Tilos Cégünk írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldalunkról származó információk, tartalmak, képek részben vagy egészben való tárolása, sokszorosítása, másolása, terjesztése.

Kárfelelősség korlátozása

A HydroFLOW Magyarország Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, közvetlen vagy közvetett következményekért, veszteségekért, költségekért, melyek az oldal használatából vagy valamilyen működési hiba folytán az oldal üzemzavarából keletkeznek. A WebÁruházon keresztül történő megrendelések nem tekinthetőek szerződésnek, igy amennyiben egy termék hiánytermék és ebből következően nem kerül kiszállításra (erről időben informáljuk), azért a HydroFLOW Magyarország Kft. felelősséggel nem tartozik.

A HydroFLOW Magyarország Kft. nem tesz semmilyen kötelezettségvállalást, jótállást, sem irásban, sem szóban a honlap működtetésére vagy az abban foglalt adatok, tartalom pontosságára vonatkozóan.

Elérhetőségeink

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek, Melinda u. 4.

0624516701 06309609356

Kapcsolat
Hívjon! Segítek.

HydroFLOW Kft.

2314 Halásztelek
Melinda u. 4.

Tel.: 06 24 516 701
Fax: 06 24 516 710
Mobil: 06 30 9609 356

Szakmai oldalaink

www.twinoxide.hu
(a tökéletes vízfertőtlenítés)

www.hydroflow.hu
(az egyszerű vízkőmentesítés)

hutotoronytisztitas.hu
(hatékony és energiatakarékos)

www.cintropur.hu
(kézi tisztítású szűrők)

www.szurestechnikak.hu
(minőségi szűrők)

www.yamit.hu
(automata szűrők)

www.lamellak.hu
(hűtőtorony lamellák)

www.merestechnikak.hu
(vízelemzés, teszterek)