minosegiviz.hu
Akció

Webshop nyitási akciónk:
minden készleten levő termék 15% kedvezménnyel!

Kedvencünk

www.sydneyvdb.hu

Publikációk

Vízszűrők

A Cintropur szűrőket használhatják: háztartási vagy ipari szűrésre, városi vagy kútviz szűrésére, ¾”-tól 3”-ig, 1 m³/h-tól 50 m³/h-ig, 1-től 300 µ finomságig.

A Cintropur szűrők mechanikus úton vagy aktív szenes eljárással szűrik ki a részecskéket, illetve UV-vel csirátlanítja a vizet.

Válasszon terméket!

A CINTROPUR szűrőcsalád tagjai a hidrociklon elvén működnek. A készülékek szűrőbetétei úgy vannak kialakítva, hogy a szűrőnek a fejrészébe csatlakoztatható végén egy lamellás áramlásterelő található. Ez biztosítja, hogy a készülékbe beáramló vizet a lamellák forgó mozgásra kényszerítsék. A forgó mozgás következtében a vízben található mechanikai szennyeződések a centrifugális erő hatására a szűrőház falához kerülnek. Így a szűrőház közepén található szűrőbetét felületére csak azok a szennyeződések kerülnek amelyek a kis méretüknél fogva nem rakódtak ki a szűrőház falához. 

A szűrőház falához nyomódó szennyeződések a szűrőbetét alatt található szennygyűjtő térben ülepednek le. A leülepedett szennyeződések a készülék alján található lemosató furaton, csapon keresztül távolíthatóak el.

A CINTROPUR töltetes szűrőcsalád tagjai (TE) a háztartás és az ipar területén ott alkalmazhatóak, ahol nincs nagy átáramló vízmennyiség. A készülékek töltete az eltávolítandó szennyeződés fajtájától, illetve a beadagolandó anyagtól függ.

Cégünknél nem csak a szűrők teljes skáláját, de az alkatrészeket is készletről kínáljuk.

Kapcsolat
Hívjon! Segítek.

HydroFLOW Kft.

2314 Halásztelek
Melinda u. 4.

Tel.: 06 24 516 701
Fax: 06 24 516 710
Mobil: 06 30 9609 356

Szakmai oldalaink

www.twinoxide.hu
(a tökéletes vízfertőtlenítés)

www.hydroflow.hu
(az egyszerű vízkőmentesítés)

hutotoronytisztitas.hu
(hatékony és energiatakarékos)

www.cintropur.hu
(kézi tisztítású szűrők)

www.szurestechnikak.hu
(minőségi szűrők)

www.yamit.hu
(automata szűrők)

www.lamellak.hu
(hűtőtorony lamellák)

www.merestechnikak.hu
(vízelemzés, teszterek)